Dosarele pentru ajutorul financiar acordat elevilor care au nevoie de aparat dentar pot fi depuse de luni

Familiile elevilor din Bucureşti pot depune începând de luni dosarele pentru obţinerea ajutorului financiar în valoare de 750 de lei de la Primăria Capitalei pentru aparatul dentar, potrivit Primăriei Capitalei, scrie Mediafax.

Pentru a beneficia de ajutorul financiar, părinții sau reprezentanții legali ai elevului trebuie să transmită către Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București un dosar care cuprinde recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont, copia cărții de identitate a părintelui/reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului și datele școlii la care învață și datele la care pot fi contactați părinții/reprezentanții legali.

Pentru a fi inclus în proiect, dosarul trebuie trimis pe adresa de e-mail aparateortodontice@assmb.ro.

“Elevii din București vor primi aparate ortodontice gratuite, din 17 septembrie 2018. De luni, elevii din București, cu vârsta între 7 și 16 ani, vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei, pentru un aparat sau de 1.500 de lei, pentru două aparate. Primăria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului București, a aprobat acest proiect, în valoare de aproape 200.000 de euro. În baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog din cabinetul școlar, elevul va fi consultat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din strada Eforie, nr. 4–6 și i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic”, informează Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>