DRAGNEA ŞI… SĂPUNUL CU VENTUZA!

După votul de pe 26 mai, schimbarea a început cu înfrângerea binemeritată a P.S.D, victoria P.N.L. şi primul succes important al justiţiei

După lupte îndelungate, care au aruncat sistemul de drept în haos şi România în criză, în sfârşit, Liviu Dragnea a fost trimis la locul lui, printre ceilalţi delicvenţi.

Şi se pare că fiind el adaptabil ca un gândac, deja caută mijloace prin care să-şi facă viaţa în puşcărie mai uşoară.

Pentru asta, ca să scape mai repede, reia ,,beţigaşe, bastonasi şi Ana are mere’’, ca să scrie o carte despre cât de bun poate fi turismul preventiv, departe, cât mai departe…

Mai mult, ca să-i fie bine în pârnaie, pune la bătaie toate ,,calităţile” pe care le are, începând, se pare, cu mustăcioara sexoasa, de ,,mireasa puscariei’’, la care visează deja ocnaşii mai … romantici.

Talentat în domeniu, se aude că dl. Dragnea a inventat, pentru plăcerea proprie şi ca să se pună bine cu noii, ,,colegi de camera’’ – dar nu a Deputaţilor, ci de puşcărie – ,,SĂPUNUL CU VENTUZA’’.

La duşuri, atunci când cade săpunul, din ,,greseala” şi ventuza ataşată special de săpun se lipeşte de cimentul ud, Dragnea, devenit, ,,Drăgnuţa’’, sta aplecat mult şi bine, până când reuşeşte, istovit, să ridice săpunul.

Aşa, cei aşezaţi în spatele lui-ei, se pare că îl vor putea iubi din greu, cu rândul, Drăgnuţa devenind astfel foarte populară printre ocnaşi.

Se aude că nu a reuşit să scape de justiţie şi să rămână liber, nici măcar promiţând că va aduce la schimb o mulţime de colegi de partid!

Şeful P.S.D. merită tot ce i se întâmplă rău acum şi chiar mult mai mult.
Dacă nesimţirea, hoţia şi tupeul ar durea, Dragnea Liviu, condamnatul trimis la închisoare pentru doar trei ani şi jumătate, s-ar zvârcoli urlând!…

Şi ar merita, după cât rău a făcut romanilor şi României!

M.Stanciu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata