Ed Sheeran are o sosie! Fanii îl opresc pe stradă să-i ceară autografe

Viața i s-a schimbat atunci când lumea a început să-l oprească pe stradă pentru a-i cere autografe. Desigur, până în acel moment, tânărul nu avea habar că îi seamănă atât de bine unui cântăreț celebru și că ar putea face o carieră din asta. Însă, în scurt timp și-a dat seama de amploarea situației.

Ed Sheeran versus Wesley Byrne

Wesley Byrne era un lucrător comercial în magazinul Asda, din Marea Britanie, atunci când oamenii au început să-l confunde cu cântărețul Ed Sheeran (26) și să-i ceară autografe. Invitat de curând în emisiunea ”This Morning”, prezentată de Phillip Schofield și Holly Willoughby, Wesley a mărturisit că l-a luat prin surprindere această asemănare, căci nu știa cine e Ed Sheeran, și că prichindeii au fost cei care l-au remarcat, prima oară.

Tânărul de 25 de ani a mărturisit că a fost nevoit să dovedească cine este cu un act de identitate prima oară când i s-a spus că e Ed Sheeran. ”Se întâmpla înainte ca Ed Sheeran să devină atât de cunoscut. O persoană mă tot ruga să-i dau un autograf. Am fost nevoit să-i arăt pașaportul pentru a-i dovedi că nu sunt el”, spune Wesley.

Wesley e confundat adesea cu Ed Sheeran

Recunoaște, însă, că i-a luat identitatea artistului atunci când micuții l-au rugat să se fotografieze cu ei sau să le dea autografe: ”N-am avut inimă să le spun că nu sunt el. (…) Le spun că treaba cu muzica n-a funcționat, așa că lucrez aici acum”.

Wesley are 25 de ani

Wesley a precizat și că asemănarea cu celebrul cântăreț britanic i-a adus și critici la locul de muncă, șefii cerându-i să înceteze să se fotografieze cu cumpărătorii magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>