ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Elena Udrea şi iubitul tinerel şi-au sărbătorit logodna la mare
Elena Udrea şi iubitul tinerel şi-au sărbătorit logodna la mare

Elena Udrea şi iubitul tinerel şi-au sărbătorit logodna la mare

Mai înfloritoare ca oricând! Elena Udrea radiază la braţul iubitului Adrian Alexandrov, mai tânăr decât ea cu 12 ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi amorezi la malul mării, unde şi-au sărbătorit logodna. Blondina a fost cerută de nevastă după fix un an de relaţie.

Dragoste mare la malul mării! Protagonişti: Elena Udrea (43 de ani) şi Adrian Alexandrov (31 de ani). Chiar dacă are probleme serioase cu legea şi ajunge la poliţie mai des ca la coafor, Elena Udrea pare să-şi fi găsit liniştea în braţele tinerelului Adrian Alexandrov.

Alexandrov a îmbrăţişat-o drăgăstos pe blondină
Foto: Blitz

Cea mai celebră blondă din politica românească a ţinut povestea de dragoste cu fostul manechin departe de ochii curioşilor vreme îndelungată, însă acum cei doi nu se mai ascund. Alexandrov i-a oferit inelul fostului ministru al turismului chiar în ziua în care au împlinit un an de relaţie. ”Da, m-am logodit cu Elena”, declara în exclusivitate săptămâna trecută, pentru Click!, fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Capitalei.

Udrea a atras toate privirile cu ţinuta ei sexy
Foto: Blitz

Şi cum problemele cu legea nu-i permit blondinei un răsfăţ peste mări şi ţări, Alexandrov a dus-o pe litoralul românesc. Fotoreporterii Click! i-au surprins la o plimbare romantică pe o plajă din Mamaia. Udrea, extrem de sexy, într-o rochiţă de o palmă cu spatele decupat, a atras toate privirile în jur.

Cei doi s-au logodit săptămâna trecută
Foto: Blitz

Mândru şi cu bicepşii lucraţi la vedere, Alexandrov nu i-a dat drumul la mână o secundă şi a îmbrăţişat-o drăgăstos în timpul plimbării. Istoviţi de caniculă, îndrăgostiţii s-au oprit la o terasă din zonă şi s-au răcorit cu bere rece. La cum decurg lucrurile, cei doi se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, aşa că nu ne mai rămâne decât să aşteptăm s-o vedem mireasă pe Udrea. De data asta, poate una în alb. Blonda a mai fost căsătorită cu afaceristul Dorin Cocoş, de care a divorţat în 2013, după zece ani de căsnicie. Cocoş a dus-o în 2003, doar la ofiţerul stării civile în New York, iar Udrea a purtat atunci o rochie sexy, de culoare roz.

Indrăgostiţii s-au răcorit la terasă cu bere
Foto: Blitz

Click! v-a prezentat pe larg săptămâna trecută povestea de dragoste dintre Udrea şi Alexandrov. Chiar dacă viaţa amoroasă îi merge de minune, viitorul Elenei Udrea este încă sub semnul întrebării. Fostul ministru al turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trei fapte de abuz în serviciu şi alte trei de luare de mită în „dosarul gala Bute”. Udrea a contestat decizia magistraţilor şi aşteaptă încă o decizie.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu