ELEVI DIN CLASA A VII-A PROTESTEAZA IMPOTRIVA ,,HEIRUPISMULUI” DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

  •      Calendarul simularilor de evaluare din invatamantul preuniversitar inceput ieri, 11 martie 2 019, cu proba de limba si literatura romana, continua astazi cu cea de la matematica.
  •      Maine, 13 martie 2 019, se va desfasura proba de la limba materna, acolo unde este cazul, apoi afisarea rezultatelor, pentru elevii de clasa a VIII-a si pentru prima data si clasa a VII-a.
  • Tocmai la clasa a VII-a este problema, deoarece ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu a anuntat simularea si la acest nivel, numai cu aproximativ 3 saptamani in urma, fiind primul an cu acest program.
  • Numerosi elevi din clasa a VII-a, care au considerat ca nu au avut timp de pregatire, fiind instiintati de evaluare inntr-un timp foarte scurt, un fel de schimmbare a regulilor in timpul jocului si au predat collie albe, fara a scrie vreun rand.
  • Reactia ministrului Educatiei Nationale a fost precizarea ca de acum inainte se va renunta la simularile semestriale si anuale in favoarea celor ritmice.
  • right;”>                                                                                         Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>