Elon Musk a anunțat că Tesla va produce și bere. „GigaBier” va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck

Elon Musk este bine-cunoscut pentru tacticile inedite de promovare a produselor sale, însă de data aceasta miliardarul s-ar fi depășit pe sine. Musk a anunțat recent că Tesla va produce propria bere ce va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck.

Miliardarul și directorul executiv al Tesla a anunțat lansarea băuturii „GigaBier” la Târgul Gigafactory Berlin. Sticlele berii au fost inspirate în mod clar de Cybertruck, având unghiuri ascuțite și un concept futurist.

Noua băutură face parte dintr-o gamă largă de proiecte și produse concepute pentru campusul Giga Berlin.

„Vom construi o gară chiar pe proprietate. Apoi, vom avea graffiti și picturi murale peste tot în fabrică și în exterior. Așadar, eu cred că va fi destul de mișto. Vom avea și propria bere”, a spus Elon Musk în cadrul evenimentului.

Asocierea unei companii producătoare de mașini și consumul de alcool, o idee bună?

Decizia de a produce o bere inspirată de o mașină este incredibil de dubioasă, în principal pentru că asocierea unei companii producătoare de mașini și consumul de alcool nu pare o idee prea bună. Fără îndoială, berea „GigaBier” va atrage atenția presei și va declanșa o serie de noi glume și meme-uri pe rețelele de socializare online.

De asemenea, nicio altă companie producătoare de mașini nu a mai creat până acum propria bere, cel mai probabil din cauza asocierii îndoielnice cu pericolele conducerii sub influență. Cu toate acestea, nu este deloc surprinzător faptul că Tesla va vinde acum propria bere având în vedere că în trecut compania a vândut și tequila. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă GigaBier va fi vândută sau nu în ediție limitată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata