ESTE SANSA ROMANILOR SA AJUNGA LA O UNIUNE NATIONALA

0
1

     Tragediile, cum ar fi si moartea naturala a Regelui Mihai I al Romaniei, care a fost si Ultimul Decident in viata  din al Doilea Razboi Mondial, a adunat toate capetele incoronate ale Lumii la Bucuresti, unde cu toata puterea lor in Stat, au aratat ca sunt si ei oameni, care varsa lacrimi.

DUMNEZEU SA NE AJUTE si sa intelegem ca toti suntem muritori, si datori  fata de semenii nostri sa-i ajutam sa vietuiasca si ei cat de cat omeneste. Fara sa-i desconsideram pe unii dintre ei, multi, pentru ce inca nu inteleg si inca nu se incadreaza social, au mari lipsuri materiale, dar au si ei, familie, copii si nepoti cu reale posibilitati de realizare in Tara.

Tocmai in acest sens, trebuie sa existe la acest sfarsit de an, in Parlamentul Romaniei, un consens politic, in votarea unor legi cu mare impact pentru progresul ROMANIEI, in toate domeniile social-economice.

Se asteapta o perioada de foc in Parlament, si de aceea si noi simtim necesitatea sa mentionam ca POPORUL merita corectitudine, transparenta si justitie adevarata. ,, ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! “

                                                                                 Petre Dragutoiu

Spune-ti parerea: