ESTE SANSA ROMANILOR SA AJUNGA LA O UNIUNE NATIONALA

     Tragediile, cum ar fi si moartea naturala a Regelui Mihai I al Romaniei, care a fost si Ultimul Decident in viata  din al Doilea Razboi Mondial, a adunat toate capetele incoronate ale Lumii la Bucuresti, unde cu toata puterea lor in Stat, au aratat ca sunt si ei oameni, care varsa lacrimi.

DUMNEZEU SA NE AJUTE si sa intelegem ca toti suntem muritori, si datori  fata de semenii nostri sa-i ajutam sa vietuiasca si ei cat de cat omeneste. Fara sa-i desconsideram pe unii dintre ei, multi, pentru ce inca nu inteleg si inca nu se incadreaza social, au mari lipsuri materiale, dar au si ei, familie, copii si nepoti cu reale posibilitati de realizare in Tara.

Tocmai in acest sens, trebuie sa existe la acest sfarsit de an, in Parlamentul Romaniei, un consens politic, in votarea unor legi cu mare impact pentru progresul ROMANIEI, in toate domeniile social-economice.

Se asteapta o perioada de foc in Parlament, si de aceea si noi simtim necesitatea sa mentionam ca POPORUL merita corectitudine, transparenta si justitie adevarata. ,, ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! “

                                                                                 Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>