EXAMENUL DE EVALUARE NATIONALA PENTRU ABSOLVENTII CLASEI A VIII-A, IN PLINA DESFASURARE IN JUDETUL DAMBOVITA, CU 3 797 CANDIDATI

Pentru examenul de evaluare nationala a absolventilor clasei a VIII-a, an scolar 2 018-2 019, aflat in plina desfasurare, dupa probele scrise de la limba si literatura romana si matematica, in judetul Dambovita sunt 3 797 candidati. Urmeaza proba de limba si literatura materna, unde este cazul, iar pe 25 iunie 2 019, afisarea rezultatelor inaintea eventualelor contestatii, inclusiv inscrierea la acestea.

In perioada 26-28 iunie 2 019 se vor evalua ca finalizare lucrarile candidatilor, iar pe 29 iunie se vor afisa rezultatele.

Se apreciaza ca pentru inscrierile in clasele noului an scolar, 2 019-2 020, (unde media de la examenul de evaluare va consta in procent de 80% din acesta si 20% din mediile anilor de invatamant gimnazial, respectiv clasele  V-VIII),  numarul elevilor de la clasele profesionale sa creasca intr-un mod considerabil, fiind cerinte din ce in ce mai mari pe piata muncii.

                                                                                                         M.P                                                                                                      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>