Femeia fatală! Fergie a sedus toată suflarea masculină cu rochia ei din latex

După despărțirea de Josh Duhamel, Fergie s-a reinventat. E prezentă la tot soiul de evenimente publice, și-a schimbat look-ul și fiecare ținută purtată e din ce în ce mai sexy. Duminică noapte, cântăreața s-a prezentat la o gală caritabilă și a făcut furori cu ținuta din latex purtată.

Toată suflarea masculină a încremenit la vederea ei! Cântăreața de 42 de ani a arătat senzațional la gala caritabilă de duminică seară, din Los Angeles. Fergie a optat pentru un outfit extrem de sexy, flatant cu silueta sa, din latex negru, care a făcut un contrast deosebit cu blondul ei platinat.

Un outfit extrem de sexy!

De când e singură, Fergie e dornică să demonstreze că e cu adevărat o partidă și nu se dă în lături de la a purta un astfel de outfit, ”revelator”, care îi pune în evidență formele voluptuoase. Rochia de latex a fost semnată de celebrul designer Tom Ford și i-a venit ca turnată. Artista și-a accesorizat ținuta cu stilettos negri și un clutch  negru cu inserții metalice. Spectaculoasă apariție, nu-i așa?

Toți bărbații s-au lăsat cuceriți de sexualitatea actriței

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>