ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Femeia fatală! Fergie a sedus toată suflarea masculină cu rochia ei din latex
Femeia fatală! Fergie a sedus toată suflarea masculină cu rochia ei din latex
BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 03: Fergie attends The Trevor Project's 2017 TrevorLIVE LA Gala at The Beverly Hilton Hotel on December 3, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for The Trevor Project)

Femeia fatală! Fergie a sedus toată suflarea masculină cu rochia ei din latex

După despărțirea de Josh Duhamel, Fergie s-a reinventat. E prezentă la tot soiul de evenimente publice, și-a schimbat look-ul și fiecare ținută purtată e din ce în ce mai sexy. Duminică noapte, cântăreața s-a prezentat la o gală caritabilă și a făcut furori cu ținuta din latex purtată.

Toată suflarea masculină a încremenit la vederea ei! Cântăreața de 42 de ani a arătat senzațional la gala caritabilă de duminică seară, din Los Angeles. Fergie a optat pentru un outfit extrem de sexy, flatant cu silueta sa, din latex negru, care a făcut un contrast deosebit cu blondul ei platinat.

Un outfit extrem de sexy!

De când e singură, Fergie e dornică să demonstreze că e cu adevărat o partidă și nu se dă în lături de la a purta un astfel de outfit, ”revelator”, care îi pune în evidență formele voluptuoase. Rochia de latex a fost semnată de celebrul designer Tom Ford și i-a venit ca turnată. Artista și-a accesorizat ținuta cu stilettos negri și un clutch  negru cu inserții metalice. Spectaculoasă apariție, nu-i așa?

Toți bărbații s-au lăsat cuceriți de sexualitatea actriței
Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu