Femeie rănită GRAV într-o explozie la Arad, dusă cu elicopterul SMURD la București

Femeia rănită într-o explozie produsă în apartamentul său din centrul municipiului Arad este în stare foarte gravă şi a fost transferată cu elicopterul la un spital din Bucureşti, conform Agerpres.

“Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Femeia a fost rănită într-o explozie produsă în apartamentul său, în urma unei acumulări de gaz, a informat, vineri seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad. Explozia s-a produs în momentul în care proprietara, în vârstă de 31 de ani, şi-a aprins o ţigară.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu şi nici nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>