FESTIVAL “BABEL FEST” 2019 S-A ÎNCHEIAT ȘI REVINE DIN NOU ÎN 2020

Sâmbătă, 8 iunie, o zi plină de spectacole încărcate de pasiune și dominate de imagini puternice, precum au fost “Sonata Kreutzer” și “Family Lear”, și după un moment comemorativ în aer liber, însoțit de muzică live și spectacol de foc.

Ziua următoare, 9 iunie, a avut loc ultima întâlnire Babel de anul acesta. Au fost prezenți membrii Board-ului și artiști care au avut spectacol ieri sau vor avea astăzi. Toți artiștii au vorbit despre cât de recunoscători sunt că au putut fi prezenți aici, la Târgoviște și despre dornica dorință de a reveni și la anul.

Ultima zi de festival este promițătoare și devine o poartă deschisă spre viitor prin deschiderea programului din această seară cu spectacolul „We are made of star dust” („Suntem făcuți din praf de stele”), regizat de Scott Johnston.

Scott Johnston, este un regizor și professor care lucrează doar cu tineri, cu vârstele între 16-19 ani. Acești tineri sunt voluntari ai Festivalului Babel.

La Curtea Domnească, care este încărcată de o istorie deosebit de frumoasă, se va juca spectacolul “Hamlet”, un one-woman show interpretat de actrița de origine engleză Emily Carding.

Italianul Jonathan Marquis va fi și în această seara în Piața Mihai Viteazul pentru o demonstrație de imponderabilitate.

Seara se va încheia cu spectacolul “Othello”, un spectacol care este aplaudat în diferite colțuri ale lumii, regizat de Suren Shahverdyan(Armenia).

La finalul spectacolului, va avea loc festivitatea de premiere pe care invitații străini care încă se află în Târgoviște o așteaptă cu mare curiozitate și entuziasm, dar și cei care ne urmăresc acum de acasă sau din aeroport cu ajutorul mediului online.

Babel o ia de la capăt! DE MÂINE … BABEL 2020!

Echipa Teatrului Tony Bulandra este mândră și recunoscătoare că anul acesta i s-au alăturat: Mavexim Dacia (partener oficial de mobilitate al Festivalului Babel 2019), Asociația Națională a Surzilor din România-filiala Dâmbovița (partener care asigură componenta de responsabilizare socială din cadrul Festivalului Babel 2019, unică în sfera festivalurilor de teatru din România) și, nu în ultimul rând, sponsorii: UNITER, HeildelbergCement, Banca Transilvania, Jidvei, Rondo Carton, Newmarkt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata