ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Fiica pe care Donald Trump încearcă să o ascundă
Fiica pe care Donald Trump încearcă să o ascundă

Fiica pe care Donald Trump încearcă să o ascundă

tiffany

Puţini ştiu că Donald Trump are cinci copii. Asta şi pentru că actualul preşedinte a scos-o în faţă doar pe Ivanka, care se bucură de toată atenţia presei. Mai mult, blonda joacă un rol important şi la Casa Albă, unde are propriul ei birou.

În familia Trump, mai este însă o blondă, mult mai tinerică şi la fel de frumoasă. Este vorba despre Tiffanny (23 de ani), rodul celei de-a doua căsnicii a lui Trump cu Marla Maples.

Donald Trump şi Marla Maples au divorţat când Tiffany avea doar cinci ani. Discretă în apariţii ce au legătură cu tatăl său, însă extrem de activă pe Instagram, Tiffany pare să nu aibă o relaţie prea apropiată cu tatăl său.

tiffany trump fiica donald

foto: Instagram

Blonda a absolvit Universitatea Pennsylvania şi cochetează cu muzica. Ce-i drept nu prea a avut mare succes în acest domeniu, deşi în 2011 a lansat chiar şi o piesă.

Tiffany trăieşte în Los Angeles cu mama ei şi aproape că nu păstrează legătura cu Donald Trump, scrie Contextotucuman.com.

Publicaţia scrie că atunci când are nevoie de bani, Tiffany îi cere ajutorul surorii vitrege Ivanka şi nicidecum tatălui ei. “Am fost crescută de o mamă singură ”, declara Tiffany cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu