Flacăra Moreni se pregătește pentru meciul de cupă cu Petrolul Ploiești

Hai Flacăra!

După victoria din campionat, cu Urban Titu (scor 2-1), morenarii își îndreaptă atenția spre meciul de marți, 12 septembrie 2017, din Cupa României, cu Petrolul Ploiești. 

Meciul FC Petrolul Ploiești – Flacăra Moreni are loc pe stadionul Ilie Oană de la ora 19:00.

Biletele pentru această confruntare vor fi puse în vânzare la casa stadionului „Ilie Oană”, după următorul program:
– luni, 11 septembrie, între orele 10.30-17.30;
– marţi, 12 septembrie, între orele 10.30-19.00.

De asemenea, tichetele pot fi procurate şi din reţeaua magazinelor partenere Eventim, lista acestora putând fi consultată aici: http://www.eventim.ro/ro/outlete/?q=ploiesti.

Preţul biletelor este următorul:
– Tribuna 0: 20 lei;
– Tribuna 1: 15 lei;
– Tribuna II: 10 lei;
– Peluze: 6 lei.

Echipa Flacăra Moreni face un apel către toți suporterii să o susțină în acest meci foarte important. „Băieții au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de o deplasare prin care să punem din nou Moreniul pe hartă! Haideți să umplem sectorul pe care-l avem și să demonstrăm tuturor ce înseamnă #Flacăra!”-acesta este anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Suporterii și fanii echipei sunt încurajați, alături de hashtag-urile #TotoraşullaPloiesti și 
#Impreunasuntemdeneinvinssă distribuie postarea de prezentare a meciului pentru a anunța cât mai mulți prieteni și să se organizeze între ei încât cei care au mașini sa le poată umple cu cei care nu au, pentru ca împreună să fie o singură voce, vocea care ii va împinge spre victorie pe băieți!

Fanii sunt optimiști, dar temători: „Băieții noștri ne-au oferit mereu spectacol și au știut să aducă bucurie și atunci când ne așteptam mai puțin. Să-i susținem și atunci când trec prin greu…nu doar când ne fac mândri!! Eu asta înțeleg prin a fi suporter…Hai Flacăra!!!”, a postat Elena M.

„Lupii” de la Petrolul au ajuns la un maximum de 9 puncte după primele trei confruntări din actuala ediție de campionat, cea mai recentă victimă a trupei lui Octavian Grigore fiind FC Aninoasa, pe care au învins-o detașat cu 4-0.

Pe lângă obiectivul clar a promovării, Petrolul și l-a impus și pe cel al unui parcurs cât mai lung în Cupa României. Tocmai pentru că se preconizează un meci greu, vă invităm și noi să vă alăturați în număr cât mai mare echipei dâmbovițene la Ploiești și urăm victorie băieților. Hai Flacăra!

Sursa foto:   https://www.facebook.com/CSMFlacaraMoreni/

Autor:   Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>