Florin Prunea a refuzat oferta de la Dinamo: ‘Deocamdată mi-e bine’

După cinci ani în care a condus Poli Iaşi, Florin Prunea a fost contactat de Ionuţ Negoiţă pentru a reveni în Liga 1 Betano, la Dinamo, însă l-a refuzat. Fostul portar a spus că pentru moment e mulţumit cu postul de observator de joc pe care îl are la UEFA, scrie Mediafax.

“Am vorbit cu Ionuţ (n.r Ionuţ Negoiţă) acum zece zile. El vrea binele lui Dinamo, nu vrea răul! Deocamdată mi-e bine. Am fost observator la Juventus cu Young Boys, e bine şi pe afară”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport. Florin Prunea a fost observator de joc la meciul Juventus – Young Boys Berna din UEFA Youth League, câştigat cu 2-1 de italieni.

Dinamo se află într-o adevărată degringoladă, iar înfrângerea cu FC Botoşani a trimis campioana playout-ului pe loc de baraj. Chiar dacă Florin Bratu a fost înlocuit de Claudiu Niculescu, “câinii” arată rău, iar la orizont nu se întrevede vreo schimbare. După pauză competiţională, Dinamo va primi vizita nou-promovatei Dunărea Călăraşi, după care o aşteaptă două deplasări în Ilfov, la Chiajna şi Voluntari. După meciul cu Concordia va avea loc şi partida de Cupă cu Miercurea Ciuc, iar o eventuală eliminare din competiţie ar duce cu adevărat echipa în colaps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,055 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>