FOSTUL MINISTRU AL TURISMULUI , AGHATON, UN TEPAR CARE I-A DAT ,,TEPE” SI LUI VLAD TEPES ,,DRACULA”

Un tepar, aflat acum in fruntea privatilor din tara, Victor Aghaton, fost ministru al Turismului, care ,, i-a dat-o” si fostului prim-ministru Adrian Nastase, cam la 100 000 euro, nereclamat de acesta, poate din compasiune sau ceva santaj, bate iar campii pe  unele posturi de televiziune ,,interesa(n)te, pentru campania sa electorala si furibunda la sunetul banului public . Printre recordurile sale de o rara imbecilitate, impostura, incultura si evident, coruptie se numara proiectul de turism in care incerca sa speculeze personalitatea unui domnitor de exceptie pentru istoria Tarii Romanesti, unde a avut resedinta si capitala, Targoviste .

Imagini pentru FOSTUL MINISTRU AL TURISMULUI , AGATON

 

Noi suntem primii care am scris despre impostor si corupt, cand prevedea un proiect cu ,,devalorizarea “ imposibila a domnului Tarii Romanesti, pentru a-si umfla buzunarele sale babane si ale acolitilor .

Petre Dragutoiu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,391 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>