Gheorghe Hagi , suspendat două etape şi amendat

Hagi şi-a aflat pedeapsa după cearta pe care a avut-o cu secundul antrenorului Gigi Mulţescu, Yuksel Yesilova. La 1-0 pentru Viitorul, “Regele” a reacţionat dur după ce a fost făcut “hoţ” de al doilea antrenor al echipei Astra Giurgiu.

Hagi, suspendat două etape şi amendat cu 360 de lei

Două meciuri suspendare şi amendă în valoare de 360 de lei este sancţiunea primită de Hagi, care a ispăşit deja o etapă din pedeapsa primită, la jocul din deplasare cu Poli Iaşi (n.red. – Viitorul a câştigat cu 1-0), când nu s-a deplasat alături de echipa sa în Copou. Sancţiunile au fost publicate pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pentru comportamentul său, Yuksel Yesilova a fost suspendat pentru o lună şi amendat cu 11.340 de lei.

”Din cauza acelui incident, din cauza unei persoane… am vrut să mă duc la nea Gigi ca să îmi cer scuze, i-am zis lui Vlad (n.r. – Vlad Achim), a fost decizia lui, nu a mea, am vrut să îi cer scuze, nu cu alt gând şi băiatul acela (n.r. – Yuksel Yesilova, antrenorul secund al lui Gheorghe Mulţescu) a început să mă facă în turcă hoţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,366 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>