GRAV ACCIDENT AL UNUI ELEV DE 12 ANI, LA LICEUL DE ARTE ,,BALASA DOAMNA” DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE

     Un elev de 12 ani de la Liceul de Arte ,,Balasa Doamna” din municipiul Targoviste, in timp ce se afla la o activitate cultural-artistica, o serbare cu colegi sai din clasa a VI-a, s-a indepartat, cu intentia de a se da pe balustrada scarii principala in forma de melc, joc foarte periculos, pe care il mai facuse, dupa cum spun colegi sai.

     Nenorocirea este ca s-a impiedicat si a cazut de la etajul al II-lea al cladirii, aflandu-se acum intr-o stare grava, in coma la Spitalul de Urgenta Targoviste-Dambovita, iar medicii au luat hotararea sa-l transfere la un spital din Bucuresti.

Mama baiatului este profesoara de pian in aceiasi institutie de invatamant, iar tatal, cadru didactic in invatamantul superior, la Universitatea ,,Valahia” Targoviste.

Politistii, fac cercetari pentru a se stabili cum s-a produs accidentul de o mare gravitate, si cine ar putea fi de vina.

                                                 M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,055 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>