GRAV ACCIDENT DE CIRCULATIE RUTIERA, IN LOCALITATEA VOINESTI, JUDETUL DAMBOVITA, AZI, 24 IUNIE 2 019

     In localitatea Voinesti, judetul Dambovita, azi, 24 iunie 2 014, a avut loc un grav accident de circulatie rutiera pe DN 71, pe traseul spre municipiul Targoviste, intre un microbuz condus de Ioan Rusu, in varsta de 41 de ani, si un autoturism al carei conducator auto era o femeie, Andreea Badareanu, de 44 de ani.

     Aceasta din urma a incercat depasirea unei carute, fara semnalizeze regulamentar si autoturismul proprietate personala a fost acrosat de microbuz, dupa afirmatiile soferului .

Au fost ranite 2 persoane din microbuz care au fost transportate cu ambulanta la Spitalul de Urgenta din Targoviste, iar politistii alarmati la fata locului prin numarul de urgenta tel.112., continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarile accidentului rutier, fiind intocmit un dosar pentru ranire corporala din culpa.

                                                                                                   D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>