Grup Atyc – vizitat de autorități!

Pentru că nu putem închide ochii la ce se întâmplă in societate, am luat hotărârea să aducem la cunoștința cetățenilor că:

În urma mai multor plângeri, sesizări și… reclamații, firma de transport public de persoane Atyc, a fost  ,,vizitata”  de inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Am primit și noi un comunicat de la ANPC, din care reiese că în urma reclamațiilor, operatorul economic  SC Atyc Grup SRL Târgoviște, pentru abaterile constatate, care intră în competența instituției acestora, va fi sancționat contravențional. În termeni simplii, vor fi amendați.

Probabil conducerea firmei Atyc încă doarme pe o ureche… Noi ne dorim să se trezească la realitate, deoarece la mijloc este situația cetățenilor.

Revenim cu detalii despre controalele și sancțiunile de care vor mai avea parte cei care-și bat joc de călători prin aroganța și nesimțirea de care dau dovadă!

C.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>