Horațiu Pașca: ‘Înscriem din toate zonele terenului, iar asta ne face o echipă completă la ora asta’

România are un parcurs entuziasmant până acum la Campiontul European de handbal. Fetele lui Ambros Martin au bifat 3 victorii din 3 partide, iar Horaţiu Paşca, secundul lui Ambros Martin, a comentat la ProSport Live care sunt motivele unor prestaţii atât de reuşite, scrie Mediafax.

Faptul că toate handbalistele joacă la capacitate maximă, fac din România o pretendentă serioasă la medalia de aur. Cristina Neagu era punctul tare al României la precedentele turnee finale. Toate fazele erau ”orchestrate” de ea, iar în meciurile mai puţin reuşite jocul se răsfrângea asupra rezultatului final. În Franţa, situaţia pare cu totul alta. Fetele sunt mai motivate ca nicioadată să bifeze un succes de răsunet, iar Horaţiu Paşca apreciază că tricolorele formează în acest moment echipa perfectă.

”Neagu nu degeaba e cea mai bună handbalistă a lumii. Cred că adversarii încearcă să o blocheze, dar pe mine mă bucură că reuşim să marcăm prin mai multe jucătoare. Înscriem din toate zonele terenului, iar asta ne face o echipă completă la ora asta”, a declarat Horaţiu Paşca la ProSport Live.

România joacă primul meci în Main Round împotriva Olandei. Partida este programată duminică, de la 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>