HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Săgetătorii nu trebuie să se mai îngrijoreze în privinţa banilor pentru că…

Berbec –  În acest weekend apar tot felul de situaţii favorabile care te vor ajuta să te manifeşti la adevărata valoare şi să-ţi consolidezi şi bugetul. Profită de oportunităţi şi acţionează! Vei fi mult mai eficient dacă îmbini creativitatea cu partea practică. Această ultimă parte a săptămânii are un mare potenţial profesional pentru tine. În domeniul iubirii, fii cu băgare de seamă deoarece ceea ce afirmi negativ poate răni partenerul de viaţă mai mult ca de obicei!
Imagini pentru horoscop

Taur – Astăzi este indicat să rămâi cu picioarele pe pământ şi să fii pragmatic. Pentru a evita apariţia unor tensiuni cu şefii, analizează toate datele problemei. Dacă nu eşti sigur care metodă este mai eficientă şi mai bună pentru a finaliza un proiect, nu te grăbi. Lucrurile se vor lumina în ultimele zile ale lunii. Stresul cotidian, felul în care te hrăneşti şi pesimismul sau îngrijorarea îţi pot crea probleme de sănătate. Fii mai detaşat şi fă mai multă mişcare.

Gemeni – Nu lăsa mici tensiuni sau neînţelegeri să îţi strice armonia cuplului la care ai ajuns şi fii cu băgare de seamă la ceea ce ţi se comunică cu sufletul nu cu cuvintele! Este un moment bun pentru a conştientiza ce este cu adevărat de valoare în relaţia în care eşti implicat, aşa că pune accent pe ceea ce este important! În planul carierei, urmează să primeşti vestea unei reuşite!

Rac – Conjuncţia Lunii, planeta ce te guvernează, cu Saturn, planeta responsabilităţii şi a asumării, îţi poate aduce astăzi o stare de seriozitate crescută ce te îndeamnă să iei decizii radicale în ceea ce priveşte munca, îndatoririle zilnice sau oamenii cu care lucrezi. Renunţă la acele obiceiuri care te înfrânează în propria bunăstare şi dezvoltare şi concentrează-te pe planurile cu durabilitate în timp.

Leu – Este posibil ca astăzi să fii nevoit să iei o decizie importantă cu privire la relaţia de iubire în care eşti. Ascultă-ţi inima, dar şi mintea pentru a face cea mai bună alegere! În această perioadă, comunicarea reprezintă un aspect foarte important al vieţii tale sentimentale, aşa că foloseşte-ţi abilităţile pentru a te face înţeles. La locul de muncă poţi ajunge într-o situaţie stresantă pe care o poţi evita dacă eşti stăpân pe cunoştinţele tale!

Fecioară – Dacă ai un sentiment de insatisfacţie este posibil ca aspiraţiile tale să fi fost prea mari. Încearcă să te relaxezi, ocupându-te de chestiuni de rutină. Încearcă să fii mai atent şi mai prudent în ceea ce priveşte planul financiar şi să pui deoparte o rezervă pentru cheltuieli neprevăzute. Dacă vrei să faci o propunere şefilor şi să prezinţi un proiect, pregăteşte cu meticulozitate discursul. Este foarte important modul în care te exprimi.

Balanţă – Astăzi este de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi asertivă, însă să şi dai interlocutorului dreptul la replică. După o săptămână destul de agitată ar fi indicat să te ocupi mai mult de tine şi de ceea ce îţi face plăcere cu adevărat să faci pentru tine. Câteva reacţii ale unor rude îţi pot crea un disconfort. Este alegerea ta dacă te laşi afectat sau nu.

Scorpion – Încearcă să nu te încarci cu energia oamenilor cu care lucrezi. Poţi avea o zi plină de dinamism şi cu evenimente neprevăzute, dar nu te hazarda în discuţii inutile sau neplăcute. În acest weekend poţi fi mai relaxat, într-o stare meditativă şi de inspiraţie profundă. O introspecţie şi o curăţire a stărilor interioare este întotdeauana binevenită şi îţi va face foarte bine.

Săgetător – Încearcă să trăieşti în prezent şi să valorifici fiecare clipă pentru dezvoltarea ta personală şi pentru specializarea în domeniul în care lucrezi. Astrele te sprijină în această perioadă în tot ceea ce vrei să faci şi, de asemenea, te ajută să te faci remarcat prin calităţile tale de bun pedagog. Încearcă să nu te îngrijorezi în privinţa banilor fiindcă în următoarea perioadă vor dispărea anumite blocaje, fiind posibil să primeşti sprijin de unde nu te aştepţi.

Capricorn – În această perioadă investeşte energie în proiectele şi planurile de viitor şi acordă mult mai multă atenţie relaţiei pe care o ai cu cei cu care lucrezi. Este posibil să descoperi că ai mai multe de rezolvat decât te aşteptai! Fiindcă urmează o perioadă foarte activă din punct de vedere social ar fi indicat să începi chiar de astăzi să accepţi invitaţiile la diferite evenimente.

Vărsător – Încearcă să fii obiectiv şi cu picioarele pe pământ în felul în care abordezi şi în care iniţiezi proiectele de lungă durată. Sunt şanse mari de reuşită. Recapătă-ţi pofta de viaţă şi pasiunea cu care simţeai totul la începutul relaţiei şi pregăteşte o cină romantică. Acest lucru îl va încânta pe partener. Din punct de vedere fizic, este o perioadă benefică pentru investigaţii medicale şi pentru reuşita unor tratamente neconvenţionale care să amelioreze sau chiar să vindece unele afecţiuni cu care te confrunţi.

Peşti – Este o zi benefică pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a fi deschis în exprimarea anumitor nevoi sau chiar supărări pe care le-ai acumulat în timp. Dacă eşti invitat la masă, încearcă să te ridici înainte de a te sătura. Mai multă grijă pentru sănătatea ta şi multă mişcare te pot repune în formă. Profesional, în această perioadă încearcă să-ţi valorifici cât mai mult talentele pentru că, folosindu-le, vei îmbina utilul cu plăcutul şi vei avea succes.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata