Horoscop zilnic – 8 octombrie 2018

Datele generale ale zilei: 8, luni. Pornim intr-o noua saptamana, avem in fata noi provocari si, din fericire, aveam alaturi astrele care danseaza in ritmul nostru. A fi in acord cu astrele este cea mai buna cale pentru a merge mai departe. Ziua este tensionata, dar finalul ne va aduce aproape de cei dragi, multumiti de rezultatele eforturilor depuse pe parcursul zilei.

Vibratia zilei este 8, ceea ce inseamna ca suntem extrem de interesati de aspecte care tin de partea intima a vietii noastre.

Gandul bun al zilei: Oricat ar fi de greu, ziua poate sa fie perfecta printr-un simplu act de vointa.

BERBEC –  Te izolezi în camera ta ca să te odihnești și să te relaxezi. Trebuie să prinzi puteri, după o săptămână încărcată. E liniște și pace în familia voastră, te simți iubită și împlinită sufletește. Ceri ajutorul unei colege ca să poți rezolva o problemă grea. Aceasta te va ajuta să ieși din încurcătură.

TAUR –  E posibil să te cerți cu o prietenă. Evită orice discuție în contradictoriu. Ești prea obosită ca să ieși cu iubitul tău în seara asta. Nu ai chef să faci nimic. Mobilizează-te și treci la treabă! Nu ai timp de pierdut, dacă vrei să termini la timp.

GEMENI – S-ar putea să fi răcit, așa că treci neapărat pe la farmacie și cumpără niște medicamente. Din cauza încăpățânării e posibil să te cerți cu iubitul tău. Poartă-te frumos cu el. Ai șanse să găsești un loc de muncă, dacă nu ai. Sunt avantajate orice demersuri în legătură cu cariera.

RAC – S-ar putea să ceri ajutorul unei prietene într-o problemă și aceasta să te refuze. Nici cu sănătatea nu stai prea bine, mergi la medic. Dacă te-ai certat cu partenerul tău, e posibil să vă disputați lucrurile cumpărate în comun. Chiar dacă nu te înțelegi bine cu șefii sau colegii, atmosfera de la serviciu se va îmbunătăți în zilele următoare.

LEU –  Ești liniștită pentru că ai reușit să-ți pui lucrurile la punct. Acum poți răsufla ușurată. Ești fericită în dragoste. Partenerul are grijă de tine. Nu mai pierde vremea aiurea și muncește mai mult ca să nu mai stai peste program.

FECIOARA – S-ar putea să apară discuții în familie în legătură cu locuința sau averea. Nu te certa pentru niște lucruri. Cineva apropiat se bagă între tine și partenerul tău. Nu lăsa pe nimeni să vă distrugă relația. Nu sunt evenimente deosebite în carieră. Ți-ar prinde bine dacă ai fi mai sigură pe tine.

  • BALANTA – Îți este gândul numai la distracție, iar cineva din familie îți face observație că nu-ți mai pasă de nimic altceva. Te simți bine și vrei să te distrezi cu iubitul tău. Dacă nu ai un iubit, încerci să profiți de orice ocazie ca să-ți găsești pe cineva. Nu ai parte de evenimente deosebite în carieră. Dacă îți cauți un job, astăzi nu ai șanse să găsești ceva
  • SCORPION – Îți sacrifici timpul tău liber pentru familie. Ai grijă de cei dragi. Îți concentrezi atenția către partenerul de viață. Ți-ai dat seama că relația voastră s-a cam răcit. Porți discuții fără rost cu anumite persoane care nu au nicio legătură cu profesia ta. Nu te necăji din pricina lor.

    SAGETATOR – E posibil să primești un cadou din străinătate. Ești fericită. Te atrage în mod deosebit un bărbat și faci tot posibilul să te remarce. Te aranjezi, te porți altfel. Ești energică și muncești mult și cu spor. Poți rezolva orice problemă de serviciu.

  • CAPRICORN – Evenimentele se desfășoară rapid în viața ta și te iau prin surprindere. S-ar putea să intri în panică. Îi ceri partenerului să te ajute într-o chestiune bănească. Trebuie să plătești ceva urgent. Te simți neîmplinită profesional. Poate ar fi bine să cauți și altceva de făcut.
  • VARSATOR – Cineva s-a amestecat în viața ta și ți-a încurcat planurile. Acum trebuie să-ți faci altele. Discuțiile sincere cu partenerul de viață fac ca relația voastră să meargă bine. Menține-o așa. Ești în stare să intri în combinații dubioase ca să câștigi niște bani în plus. Nu-ți complica viața!
  • PESTI – Dai dovadă de tenacitate și rezistență la stres. Ești ambițioasă și ai planuri mari. Ar fi bine să nu-i spui chiar tot iubitului. Anumite situații trebuie să rămână secrete. Primești câteva responsabilități în plus, care au legătură cu legea. Ești favorizată de astre în carieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>