Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!

Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!

Anca Bostan, fosta primă doamnă a comunei Sascut, loveşte din nou! Soţia lui Cristinel Bostan, ex-primarul din Sascut, şi-a făcut „fenta” la Dubai, acolo unde a mers alături de soţul ei. După ce a demisionat, în 2015, din pricina problemelor cu justiţia, Cristinel Bostan, la vremea respectivă unul dintre cei bogaţi primari de comună din România, a început să se plimbe alături de soţia lui prin toată lumea!

Recent, Cristinel şi Anca Bostan au fost la Dubai, iar imaginile postate de fosta primă doamnă a comunei Sascut cu siguranţă le-au făcut invidioase pe multe dintre cunoştinţele sale. Anca Bostan s-a bucurat de numeroasele obiective turistice ale Dubaiului, printre care şi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (830 de metri). De asemenea, s-a lăsat alintată de apele perfect limpezi ale Dubaiului, fotografiindu-se, în „fentă”, cu mâna ridicată şi cu ochelarii de soare la ochi.

Cristinel şi Anca Bostan au văzut aproape toată lumea

După ce şi-a dat demisia, în 2015, din funcţia de primar al comunei Sascut, Cristinel Bostan a început un lung şir de excursii în întreaga lume, alături de soţia lui, Anca. Printre destinaţiile turistice care nu le-au scăpat soţilor Bostan se numără Palma de Mallorca, acolo unde parcă sunt de-ai casei, Ibiza, Monaco, Germania, Croaţia, Olanda (au fost, evident, şi în Amsterdam). În Dubai, cea mai recentă destinaţie turistică în care s-au fotografiat, soţii Bostan au mai fost şi în trecut.

Cum a fost condamnat Cristinel Bostan

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai bogaţi (foşti) edili de comună din România, Cristinel Bostan este şi un personaj foarte cunoscut în presă. De-a lungul timpului, a fost supranumit de mass-media „Primarul Playboy” sau „Mazăre 2”.

În mai 2015, Cristinel Bostan a fost condamnat la închisoare cu executare după ce ar fi semnat, în 2011, facturi şi ordine de plată pentru o revizie făcută de SC Dragoliv, firmă în care asociat este soţia sa, la un utilaj al Primăriei, lucrare în valoare de 2.900 de lei. Pentru această infracţiune, Judecătoria Bacău l-a condamnat pe Cristinel Bostan la şase luni de închisoare, dar primarul comunei Sascut mai avea o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj, rămasă definitivă. Cele două pedepse s-au contopit, iar Cristinel Bostan a primit o condamnare de doi ani şi şase luni, pe care acesta a atacat-o cu recurs. În aşteptarea unei sentinţe definitive, „Primarul Playboy” se bucură din plin de viaţă, călătorind în toată lumea.

Problemele cu justiţia l-au determinat în 2015 pe Bostan să îşi dea demisia din funcţia de primar al comunei Sascut. „Vă anunţ că începând cu data de 1 august 2015, din motive personale, mi-am înaintat demisia din funcţia de primar al comunei Sascut, judeţul Bacău, către prefectul judeţului Bacău, dl. Dorian Constantin Pocovnicu. Vă iubesc şi sunt alături de dumneavoastră aşa cum aţi fost alături de mine din 2008 şi până astăzi. Al dumneavoastră «copil», aşa cum îmi spuneaţi mereu când ne întâlneam”, şi-a explicat atunci Cristinel Bostan decizia pe Facebook.

În comuna pe care a condus-o, Cristinel Bostan a dezvoltat numeroase afaceri, aşa că nu are de ce să îşi facă griji în privinţa zilei de mâine. Printre business-urile pe care le deţine în Sascut se numără un service auto, o discotecă, televiziunea prin cablu, o firmă de taxi şi o spălătorie auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>