IMPORTANT: Apa potabilă va avea anumite restricții în Târgoviște în lunile septembrie și octombrie. Iată care sunt recomandările

În lunile septembrie şi octombrie Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa (CATD) execută lucrări de echipare a căminelor de branşament în vederea racordării consumatorilor alimentaţi din PT Crăiţe la noua reţea de alimentare cu apă.

În total, vor fi executate 30 de branşamente la agenţii economici şi scările de bloc 3, 4, 5, O1, O2, O3, H1, H2, G8 şi G9.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea, în perioada lucrărilor se va furniza apă cu următoarele restricţii: Se interzice consumul apei în scop potabil Se interzice consumul apei pentru spălarea alimentelor Se interzice utilizarea apei pentru igiena personală. Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice ( 72 de ore), vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute”, se arată într-un comunicat de presă al CATD.
Sursa:   adev.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>