ÎN ATENȚIA PREMIERULUI DĂNCILĂ! BEIZADEAUA LUI OPREA – ANGAJATĂ LA SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI – CERCETATĂ DE I.P.J. DÂMBOVIȚA PENTRU FALS ÎN DECLARAȚII

Oprea Roxana Alexandra – beizadeaua lui ”Haplea” de la C.J. Dâmbovița, funcționar public în cadrul Secretariatului General al Guvernului – Direcția Guvernare Deschisă și Relația cu Societatea Civilă (DGDRSC), fost funcționar public în cadrul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dâmbovița, instituție subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, este cerceta penal pentru fals în declarații.

Conform informațiilor oficiale, Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița a deschis un dosar penal pe numele numitei Oprea Roxana Alexandra, fiica Președintelui C.J. Dâmbovița –  Oprea Alexandru, pentru săvârșirea în formă continuată, a faptei penale de fals în declarații.

În fapt, în calitate de funcționar public, cunoscând prevederile art.292 din Codul penal privind falsul în declarații, numita Oprea Roxana Alexandra, funcționar public în cadrul Secretariatului General al Guvernului, fost funcționar public în cadrul D.P.C.E.P.Dâmbovița, a depus în fals trei declarații de interese în anii 2017, 2018 și 2019.

Această în calitate de administrator și acționar al ERFOLG BUSSINES CONSULTING SRL și KINSSCARD-ALL SRL, nu a trecut (  că și tatăl ei) în declarațiile în interese, completate pe parcursul a trei ani,  2017, 2018 și 2019, niciunul din cele câteva zeci de contracte de consultanță și lucrări încheiate de cele două firme la care beizadeaua este administrator și acționar, contracte încheiate cu instituții publice, respectiv Unități Administrativ Teritoriale, așa cum devoalează Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Acum acesta este cercetată penal și va răspunde în fața legii pentru faptele săvârșite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata