IN PRIMELE 10 LUNI ALE ANULUI, PESTE 100 DE ACCIDENTE GRAVE IN JUDETUL DAMBOVITA

In judetul Dambovita in perioada ianuarie-octombrie 2 018, au avut loc peste 114 accidente grave de circulatie rutiera, in care din pacate au decedat 34 de persoane, au fost ranite grav 92 de persoane si 34 cu o ranire usoara.

     Dupa informatiile de la Directia Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita, principalele cauze ale acestor accidente, inclusiv la alte 482 mai usoare, sunt : ,,nerespectarea regulilor privind acordarea prioritatii de trecere a vehiculelor si pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii; indisciplina pietonala; abaterile comise de biciclisti si viteza.”

Cele mai multe accidente rutiere au fost inregistrate pe drumurile nationale care traverseaza judetul : DN 71, DN 72, DN 7, DN 1A.

Dintre drumurile judetene, cele mai multe accidente de circulatie au avut loc pe DJ Corbii Mari-Crovu-Odobesti, iar ca interval orar, pe toate drumurile, maximul de accidente s-a produs intre orele 16.00-20.00.

Persoanele cu varste intre 46- 60 de ani, sunt cele mai predispuse la accidente de circulatie, iar rata mortalitatii in perioada analizata statistic, este de 6,57.

                                                                                M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>