INAUGURAREA CENTRULUI DE RECUPERARE PENTRU COPILUL CU HANDICAP DIN ORASUL GAESTI

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita, din cadrul Consiliului Judetean Dambovita, inaugureaza vineri , 7 decembrie 2 018, Centrul de recuperare pentru copilul cu handicap din orasul Gaesti, ne-a precizat director general, ing. Cristina Bucur, prin purtator de cuvant Cerasela Gurgu, sef Birou Relatii Publice si Relatia cu Publicul.

     Finalizarea obiectivului se situeaza in Proiectul ,,Modernizare, reabilitare, si schimbarea destinatiei la constructia existenta (…) de recuperare pentru copilul cu handicap”.

Aflam ca Centrul de recuperare pentru copilul cu handicap se afla in incinta Complexului de Servicii Socialle Gaesti, cu o capacitate de 35 de locuri si unde se afla sevicii de specialitate de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din judetul Dambovita. Vom reveni cu amanunte de la desfasurarea evenimentelor, concret, de la fata locului.

                                                                             R P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>