INGINERI DE LA RAR DAMBOVITA TRIMISI IN JUDECATA PENTRU LUARE DE MITA

 

     Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita a primit rechizitoriul si a trimis in judecata sub control judiciar ingineri de la RAR Dambovita, de la procurorul de caz desemnat sa efectueze ancheta.

     Infractiunile sunt de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta. Serviciul Judetean Anticoruptie Dambovita a precizat ca activitatea de cercetare penala efectuata de oficiali ai institutiei a fost sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita in baza ordonantelor de delegare a reusit probarea actiunilor infractionale ale inculpatilor. S-au savarsit infractiuni, in cursul anului 2 017 inculpatii pretinzand si primind sume de bani cuprinse intre 50 si 300 lei, dar si foloase constand in produse alimentare, in scopul verificarii tehnice a autovehiculelor in vederea eliberarii cartilor de identitate si a certificatelor de inmatriculare, etapa premergatoare inmatricularii, fara constatarea defectiunilor tehnice reale.

S-au efectuat 5 perchezitii la domiciliu, au fost puse in executare un numar de 14 mandate de aducere cu sprijinul DGA-Structura Centrala si Serviciile Judetene Anticoruptie Arges, Prahova, Valcea, Teleorman, Giurgiu.

S-a pus sechestru asigurator pentru sume de bani, respectiv 373 122 lei, 2 300 euro si 160 lire sterline in vederea confiscarii si a cofiscarii extinse, precizeaza comunicatul de presa DGA-Serviciul Anticoruptie Dambovita.

                                                                                             Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>