Înmormântarea lui Daniel Prodan. Gheorghe Popescu: Generaţia noastră de aur nu mai e in formula completă

Înmormântarea lui Daniel Prodan. Gheorghe Popescu: Generaţia noastră de aur nu mai e in formula completă

Cel mai emoţionant moment al ceremoniei de azi a fost cel în care Gică Popescu a ţinut un discurs tulburător la căpătâiul lui Didi Prodan: „Mi-ar fi fost aproape imposibil să vă vorbesc liber în acest moment, motiv pentru care am scris câteva rânduri despre Didi, rânduri pe care şi să le citesc mi-e foarte greu.

Încă nu-mi vine să cred unde ne aflăm acum, pentru ce ne-am adunat aici. Am pierdut un coleg şi un prieten pe care orice om şi l-ar fi dorit aproape. Un suflet mare, care iubea atât de mult oamenii şi răspândea în jurul lui numai bucurie. Cine l-a cunoscut pe Didi ştie că era de ajuns să-l vezi zâmbind ca sa te binedispună, iar dacă iţi mai spunea şi o poveste, îţi schimba cu totul ziua.

Plecarea lui ne-a sfâşiat pe toţi. Pe cât de mari au fost bucuriile trăite împreună, pe atât de dureroasă este despărţirea de el. Avea planuri atât de mari cu fotbalul şi îşi dorea din toată inima să schimbe lucrurile, să le facă să strălucească la fel ca inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>