INSPECTORATUL JUDETEAN DE JANDARMI ,, MIRCEA CEL BATRAN” DAMBOVITA VALORIFICA COMPETENTA SI EXPERIENTA

La sarbatorirea festiva a Zilei Jndarmeriei Romane, in prezenta autoritatilor judetene, gl.bg. Costel Gavrila, inspector sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi ,,Mircea cel Batran”Dambovita, mentiona printre obiectivele importante ale institutiei, valorificarea competentei si experientei fostilor colegi, care s-au pensionat

.

Situatiile diverse si complexe prin care au trecut acestia, fie in functii de comanda, fie in cele de executie, de multe ori primejdiindu-si viata pentru siguranta si linistea publica a cetatenilor, sunt valorificate, acestia fiind invitati la aplicatii in cadrul institutiei, la care totdeauna au raspuns pozitiv si prompt .

Schimbul de exprienta pe plan national este o alta latura importanta a institutiei, un exemplu fiind recenta vizita a colegilor de la Sucursala Campulung a Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, primiti la sediul institutiei de gl.bg. Costel Gavrila, dupa cum ne informeaza Compartimentul Informatii Relatii Publice si cu Publicul al I.J.J.Dambovita .

La sfarsitul activitatii au fust vizitate obiective turistice si istorice din Targoviste si din judetul Dambovita.

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata