INTARZIERE PERMANENTA A LUCRARILOR LA CENTURA RUTIERA A MUNICIPIULUI TARGOVISTE

   Lucrarile intarziate de ani si ani la Centura rutiera ocolitoare a Targovistei, inclusiv la podul peste raul Ialomita de la Valea Voievozilor si pasajul de la Aninoasa, sunt probleme inca intarziate, care-i dau dureri de cap primarului municipiului, Daniel Cristian Stan.

    Constructorii care au castigat licitatia, de la firma TELOR, nu lucreaza in ritmul necesar si nici investitiile nu sunt suficiente, asa ca podul de la Valea Voievozilor s-ar putea sa nu fie finalizat pana la sfarsitul lunii decembrie. Situatia este cu atat mai grava, deoarece deoarece finantarea este pe fonduri europene, iar rezilierea contractului nu este posibila.

     In afara de tragerea la raspundere a celor vinovati, edilul sef al municipiului va solicita la Ministerul Dezvoltarii fonduri pentru a realize o sursa de finantare si finalizarea lucrarilor.

 

 Sergiu Drapet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,194 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>