Isi muta Becali echipa din Bucuresti?! FCSB si-a gasit STADION pe care sa joace in playoff

Meciul dintre FCSB si CFR Cluj va fi ultimul pe care liderul din Liga 1 il va juca pe Arena Nationala.

Ros-albastrii sunt nevoiti sa se mute din cauza ca Arena Nationala va fi predata catre UEFA in vederea pregatirii meciurilor pentru EURO 2020.

Gigi Becali a inceput sa caute deja variante pentru playoff, iar una dintre ele ar fi ca echipa sa joace meciurile de pe teren propriu tocmai in Pitesti.

Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges a dezvaluit ca oficialii FCSB au luat deja legatura cu ei pentru a cere ca echipa sa poata evolua pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Oficialul nou-promovatei a spus ca decizia apartine Primariei, insa se vor cauta solutii astfel incat echipa lui Becali sa poata fi ajutata.

„Ne-au cautat cei de la FCSB si incercam sa-i ajutam, dar i-am spus si domnului Argaseala ca nu depinde de noi, trebuie sa vorbim la Primarie si sa vedem daca se gaseste o solutie de inchiriere a stadionului pentru ca FCSB sa joace aici, in playoff”, a spus Jean Vladoiu pentru ProSport.

Pe lista arenelor la care oficialii FCSB s-au mai gandit sunt cele din Buzau, Targu Jiu, Giurgiu si Arcul de Triumf, insa la cel din urma va fi greu din cauza scandalului cu Federatia de Rugby.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata