JUDEȚUL DÂMBOVIȚA – NOUA REPUBLICĂ POPULARĂ DEMOCRATĂ COREEANĂ

Președintele ProRomânia, Adrian Țuțuianu, atacă din nou Partidul Social Democrat Dâmbovița, spunând că din cauza controlării puterii în partid de către familia Plumb, județul Dâmbovița devine o nouă Republică Populară Democrată Coreeană, iar Andrei Plumb un nou Kim Jong-un.

“Nimeni nu credea ce spuneam când partidul a fost luat în stăpânire de RovAna „Pauker” – rând pe rând, toate (dar absolut toate) se confirmă. Ultima pe listă: impunerea lui Andrei Plumb ca vicepreședinte PSD Dâmbovița, ca să fie mai ușor controlul puterii de la mamă la fiu”declară președintele ProRomânia, Adrian Țuțuianu într-o postare pe rețelele de socializare.

Tot Adrian Țuțuianu într-un comunicat de presă, ne explică și pasul 2 a devenirii județului Dâmbovița în Republica Populară Democrată Coreeană: alegerea dlui Andrei “Goe” Plumb în funcția de vicepreședinte duce PSD Dâmbovița în Republica Populară Democrată Coreeană. Kim Ir-sen a transferat puterea de la tată la fiu (KimJong-il) și am ajuns astăzi la Kim Jong-un. Dl. “Goe” este un fel de Kim Jong-un astăzi, însărcinat la conducerea “guberniei” când mamițica se află la Brucelles. Am înțeles că așa li s-a explicat unora dintre primari: să fie cineva aici, mână de fier”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>