LA CREVEDIA, JUDETUL DAMBOVITA, SE AFLA O SOCIETATE COMERCIALA CU PROFIL PISCICOL, A FIICEI MINISTRULUI AGRICULTURII PETRE DAEA

In comuna Crevedia, judetul Dambovita, se afla o ferma, societate comerciala cu profil de pescuit, intinsa pe un luciu de apa de 650 ha, al carei patron este fiica ministrului Adriculturii, Petre Daea, pe nume Larisa Popescu.

     Aprobarea pentru organizarea si functionarea fermei si societatii a fost emisa de fosta sotie a ministrului, in anul 2 009, cand era vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura.

Pe surse, la aceasta ferma si societate comerciala cu profil piscicol s-a referit ministrul, in spatiul public, inclusiv la Bruxelles, cand a afirmat despre daunele imense pe care le fac cormoranii care se hranesc cu peste in cantitati imense, afirmand ca acestia consuma mai mult peste decat oamenii.

Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>