ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / La doar 27 de ani, a vizitat 180 de țăti în doar 15 luni. Ce plănuiește aventuriera
La doar 27 de ani, a vizitat 180 de țăti în doar 15 luni. Ce plănuiește aventuriera

La doar 27 de ani, a vizitat 180 de țăti în doar 15 luni. Ce plănuiește aventuriera

cassie de pecol

Are doar 27 de ani, dar visul ei este să viziteze toate cele 196 de state ale lumii în cel mai scut timp. Credeți că ar putea fi o utopie? Tânăra a văzut deja 180 de țări și nu este deloc departe de a-și atinge visul. De fapt, și-l trăiește în fiecare zi.

Cassie De Pecol, originară din Washington, Connecticut, Statele Unite, și-a început lunga și impresionanta călătorie în iulie 2015, iar de atunci, tânăra a cășătorit în 180 de state, informează Daily Mail. A efectuat până în acest moment 254 de zboruri și estimează că i-au mai rămas vreo 26 pentru a ajunge și în restul locuirlor pe care încă nu le-a văzut.

cassie de pecol

Cassie, la Marele Canion, din Statele Unite
Foto: Instagram

Cassie a cheltuit 198.000 de dolari paână acum și mai are nevoie doar de 45 de zile pentru a atinge toate cele 16 destinații de pe listă. „Încă din școală mi-am dorit să vizitez fiecare țară din lume, intrigată fiind de a învăța cât mai multe despre fiecare cultură, habitat natural și religie. În America, suntem norocoși că avem atât de multe culturi vaste din toate colțurile lumii, care a făcut din țara noastră ceea ce este astăzi.”

cassie de pecol

Și-a dorit mereu să afle cât mai multe lucruri
Foto: Instagram

„Am vrut să învăț despre originea acetor oameni sau mai exact, de unde provin eu și strămoșii mei care sunt originari din Europa. Este Orientul Mijlociu chiar așa cum se spune la știri? Cum rămâne cu Amazonul?”, a mai adăugat Cassie.

cassie de pecol

Visul ei este să viziteze toate statele lumii
Foto: Instagram

 

 

Spune-ti parerea:

About M S