LA IMPOSIBILA ANIVERSARE A 63 DE ANI DE LA NASTEREA OMULUI DE AFACERI ION BADEA, 4 APRILIE 2019, DATORITA MORTII S-A FACUT TOCMAI IN ACEASTA ZI,CINMORMANTAREA SA

Omul de afaceri, ec. Ion Badea, sef al Restaurantului ,,Valahia”si Hotelului ,,Dracula”din municipiul Targoviste, unitati de elita comerciala, a decedat, din pacate, sambata, 30 martie 2 019, in urma unui infarct, si a unei boli mai vechi, iar membri ai familiei, printre care si mama sa au hotarat cu mare strangere de inima si suferinta, sa-l ingroape in ziua cand ar fi implinit 63 de ani, respectiv, 4 aprilie 2 019.

     La capela bisericii din capul Bulevardului Regele Carol I, s-a adunat o mare multime de oameni, care l-au cunoscut si apreciat ca pe un om onest si cinstit, bun profesionist, care nu a facut politica, dar a facut mese festive si alte activitati civice la orice solicitare legala.

     Deoarece a fost si presedintele Asociatiei Luptatorilor din Decembrie 1 989-Dambovita, la slujba religioasa efectuata de un sobor de preoti, au fost prezenti si secretarul de stat de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (S.S.P.R.), revolutionari, parlamentari, oameni politici, patroni, fosti colegi comercianti, alaturi de rudele indurerate, aflate in doliu.

     Impresionanta a fost oprirea cortegiului funerar in fata Complexului ,,Valahia”, a doua casa a lui Nelutu Badea, pentru apropiati, pana la imormantarea de la Cimitirul ,,Suseni”din Targoviste.

                                                                                        Petre Dragutoiu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>