ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / LIDERUL SINDICAL CONSTANTIN BUCUROIU DE LA AUTOMECANICA MORENI S-A INTALNIT CU PRIM-MINISTRUL MIHAI TUDOSE
LIDERUL SINDICAL CONSTANTIN BUCUROIU DE LA AUTOMECANICA MORENI S-A INTALNIT CU PRIM-MINISTRUL MIHAI TUDOSE

LIDERUL SINDICAL CONSTANTIN BUCUROIU DE LA AUTOMECANICA MORENI S-A INTALNIT CU PRIM-MINISTRUL MIHAI TUDOSE

     Intreprinderile producatoare de tehnica de lupta, precum este Automecanica Moreni ( TAB-uri ) si de armament, IMMija, judetul Dambovita, precum si celelalte din tara, cu peste 12 000 de salariati, au fost reprezentate la intalnirea cu prim-ministrul Mihai Tudose de liderul de sindicat de la Automecanica, Constantin Bucuroiu.

Acesta este recunoscut la nivel national pentru consecventa cu care apara in primul rand industria romaneasca militara cu traditii, dar paralizata de mai multa vreme. Dar si drepturile pe linie de sindicat ale specialistilor si lucratorilor in domeniul ce poate aduce venituri importante Statului Roman, evident cu respectarea legilor inteernationale.

Liderul Constantin Bucuroiu, a solicitat incheierea unui contract concret, dupa doua zile de negocieri, inclusiv cu ministrul Apararii, Mihai Fifor, prezentand cifre exacte la realizari, cheltuieli si necesar, si pentru care a fost asigurat ca vor primii sprijinul necesar, fara a mai trebui sa se iasa iar in strada.

 

                                                                                                               Petre Dragutoiu

Spune-ti parerea:

About M S