Lidia Buble va lua foc! Fosta soție a lui Răzvan Simion se încăpățânează să facă asta

lidia buble

Cuplul format din solista Lidia Buble și Răzvan Simion a reușit să cucerească într-o asemenea măsură publicul, încât puțini își mai amintesc că, în urmă cu numai jumătate de an, matinalul de la Antena 1 era cât se poate de căsătorit.

Răzvan Simion (36 de ani) și soția sa au divorțat în luna mai a acestui an, dar cei doi nu mai formau de mult un cuplu, iar matinalul de la Antena 1 începuse să se afișeze cu noua sa iubită, Lidia Buble (23 de ani), încă din toamna trecută.
Chiar și în aceste condiții, fosta soție a lui Răzvan refuză să șteargă cu buretele cei 15 ani petrecuți împreună, timp în care cei doi au devenit părinți. Diana a păstrat pe contul personal de Facebook imaginile din perioada în care ea și Răzvan formau un cuplu fericit, lucru care, cu siguranță, nu-i pică prea bine femeii care i-a luat locul în inima lui Răzvan.

razvan si diana simion

Răzvan și Diana Simion, 2011
foto: arhivă personală

 

razvan si diana simion

Răzvan și Diana Simion, 2012
foto: arhivă personală

 

razvan si diana simion

Răzvan și Diana Simion, 2014
foto: arhivă personală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,391 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>