LIME LANSEAZĂ ASTAZI SERVICIUL DE ÎNCHIRIERE TROTINETE ELECTRICE ÎN TARGOVISTE!

Locuitorii din Targoviste se vor putea bucura de astăzi de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziția lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraș.

Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” – contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

Trotinetele electrice Lime reprezintă unul dintre cele mai populare și mai accesibile mijloace de transport alternativ din București, iar de la lansarea care a avut loc în primăvara anului 2019 ele au devenit tot mai accesate de către cei care vor să se plimbe prin oraș dar și de cei care vor să parcurgă distanțe mai scurte într-un mod rapid și mai recreativ.

Pentru a putea folosi o trotineta electrica Lime ai nevoie de aplicatia speciala si de un card bancar. Costul deblocarii este 3 lei, iar fiecare minut de deplasare costa 60 de bani.

Nu trebuie sa ai grija incarcarii si poti sa o lasi oriunde. O echipa va urmari trotinetele, le va incarca si le va amplasa corect.

Doriți un credit de deblocare gratuit cu Lime? Folosiți acest link pentru a descărca aplicația: https://lime.bike/referral_signin/R7J3YC5

 

Autor: Tiu Iulian Ionut

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata