Locuintele ANL din zona UM Gara, tot mai aproape de finalizare

În aceeași zonă, pe un teren pus la dispoziție de către Consiliul Județean Dâmbovița, Agenția Națională pentru Locuințe a demarat un alt proiect, având ca obiect construirea, în acest caz, a 4 blocuri, a câte 20 de unități locative fiecare

 

Primele două blocuri ANL din zona fostei Unității Militare de la Gară,  pe bulevardul Regele Ferdinand, sunt aproape de finalizare! Executivul Primăriei Târgoviște a făcut o vizită de lucru la șantierul ce privește construirea primelor două blocuri ANL. Acestea sunt destinate specialiștilor din sănătate și educație. În total sunt 24 de apartamente, cu două camere pe fiecare bloc. Valoarea investiției se ridică la 11 milioane de lei,  iar primarul Daniel Cristian Stan spune că Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi). posibil ca repartizarea locuințelor.

În aceeași zonă, pe un teren pus la dispoziție de către Consiliul Județean Dâmbovița, Agenția Națională pentru Locuințe a demarat un alt proiect, având ca obiect construirea, în acest caz, a 4 blocuri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată. După finalizarea investițiilor menționate, prin noua tramă stradală rezultată, Aleea Trandafirilor va fi practic unită cu noul cartier de locuințe ANL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata