ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Ludovic Orban la Targoviste!
Ludovic Orban la Targoviste!

Ludovic Orban la Targoviste!

     Astăzi 10 iunie 2017 a avut loc la Târgovişte, în sediul filialei PNL Dâmboviţa, o conferinţă de presă care i-a avut ca invitaţi de onoare pe Ludovic Orban, candidat la presedintia partidului, senatorul Raducu Filipescu, deputatul Ardelean Ben Oni şi Marius Caraveteanu, preşedintele PNL Dâmboviţa.


Conferinţa de presă a fost deschisă de Gabriel Plaiasu, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, care a urat bun venit participanţilor, în prezenţa a numeroşi membrii ai mass-mediei Dâmboviţene,

Liberalul Ludovic Orban, candidat la președinția PNL la Congresul din 17 iunie, a declarat astazi, la Târgoviște, în  timpul conferinței de presă, că moțiunea sa este susținută de aproape toate filialele partidului.

”Mi-e mai simplu să vă spun ce filiale nu mi-au sprijinit moțiunea, la ora actuală din 48 de filiale județene și de sector există doar două filiale județene unde moțiunea mea nu a întrunit jumătate plus unu dintre voturi: Mureș și Maramureș și, de asemenea, patru filiale de sector. Toate celelalte filiale, inclusiv diaspora, au votat moțiunea mea. E clar că, după aceste voturi, există suficiente informații pentru ca voi să puteți înțelege că am prima șansă și că voi câștiga președinția PNL, iar după părerea mea voi câștiga președinția cu un scor confortabil”, a susținut Ludovic Orban.

Iulian TIU

Spune-ti parerea:

About M S