Lukaku ascultă mai mult de vrăjitori decât de antrenori

Nebănuite sunt uneori căile transferurilor în fotbalul mare! Pare de necrezut, dar unul dintre cei mai valoroşi atacanşi de pe Bătrânul Continent, belgianul de origine congoleză Romelu Lukaku, a părăsit Everton după un „mesaj vodoo”.

Nu e o invenţie, ci chiar declaraţia principalul acţionar al grupării din Liverpool, Farhad Moshiri. Aceste spune că Lukaku ar fi primit mesajul în timpul unui pelerinaj în Africa, în timpul negocierilor pentru o prelungire a contractului cu Everton. „El a primit mesajul «voodoo» că trebuie să meargă la Chelsea. I-am oferit un contract mai bun decât Chelsea şi agentul său a venit să semneze înţelegerea”, a spus Moshiri. El a precizat că fotbalistul şi-a sunat mama, înainte de a anunţa că a primit mesajul ce îi spunea să meargă la Chelsea. Omul de afaceri iranian a mai afirmat că a pierdut două veri să-l convingă pe Lukaku să rămână la Everton.

Totuşi, internaţionalul belgian nu a mai ajuns la Chelsea, ci la Manchester United, după ce şi-a petrecut vacanţa din vara trecută la Los Angeles, cu mijlocaşul de la United Paul Pogba. “Problema era că mintea lui o luase razna. Nu voia să se mai întoarcă de la Los Angeles”, a mai spus Moshiri. Fotbalistul a semnat în vara anului 2017 un contract pe cinci ani cu Manchester United, care a achitat pentru el suma de 75 de milioane de lire sterline clubului Everton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>