MANIFESTARI IN MUNICIPIUL TARGOVISTE LA SARBATORIREA, ASTAZI, 1 DECEMBRIE A 100 DE ANI DE LA LEGIFERAREA MARII UNIRI DE LA ALBA IULIA, DIN ANUL 1918

     Piata Tricolorului este locul de desfasurare a principalelor activitati ale autoritatilor, partidelor politice, reprezentantii institutiilor militare, din M.A.I., de invatamant, cultura etc. de la ora 11.30, unde este invitat sa participe si publicul.

     Toate sectiile Complexului National Muzeal ,,Curtea Domneasca”Targoviste, repectiv Muzeul de Istorie Dambovita, Muzeul Scriitorilor Damboviteni, Muzeul de Arta, Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, monumentele istorice, casele memoriale, din oras si din judet, au program de vizitare, iar intrarea este gratuita.

Scriitorul Vasile, care de cativa ani, se deplseaza de cativa ani la busturile voievozilor din Parcul Chindia, 33 dintre cei care si-au avut Capitala la Targoviste, si care considera ca acesta este cel mai important oras istoric din Romania, invita publicul care doreste, la ora 13.30, in fata statuii lui ,,Vlad Draculea”(n.r., Vlad Tepes).

In Piata Tricolorului, de la ora 18.00 se vor desfasura programe artistice si pe 1 si pe 2 decembrie 2 018.

                                                                                             M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>