Maratonul reamenajărilor continuă la Târgoviște cu sensul giratoriu de lângă Sala Polivalentă

Deși nu suntem în campanie electorală, primarul Daniel Cristian Stan ne asigură pe pagina sa de Facebook că „Nu a trecut nici măcar o singură zi fără să facem ceva pentru oraș”.

Maratonul reamenajărilor continuă cu  lucrările  la sensul giratoriu de lângă Sala Polivalentă.
În cel mult 30 de zile, această zonă va fi complet transformată, urmând să devină un adevarat punct de atracție, cu aranjamente florale și spații verzi deosebite, deși primarul îi asigură pe tîrgovișteni că „face tot ce pot să devanseze termenul.” Daniel Cristian Stan ne aduce aminte că „până anul trecut, toate sensurile din oraș erau devastate.”

Printre zecile de mesaje de felicitare adresate primarului de către internauți, apar și mesaje de felicitare adresate domnului Ionuț Beju, pentru implicare totală, precum și echipei sale: „O echipă de oameni tineri, harnici și serioși care a schimbat mult aspectul orașului. ”

Vom reveni peste 30 de zile cu fotografii ale rezultatului. Până atunci urăm și noi succes domnului primar și echipei sale și provocarea de a începe proiecte cu mult mai ambițioase.

Sursa foto: Facebook

Autor: Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>