Marcel Pavel, confirmat cu COVID-19. De unde s-a infectat cu noul coronavirus

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Din pacate, artistul s-a intalnit cu zeci de persoane in ultimele zile, iar printre acestia se numara si colegii sai de la „Te cunosc de undeva”. 

Surse medicale sustin ca Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la spital, miercuri seara, dupa primirea confirmarii rezultatului pozitiv pentru noul coronavirus.

Artistul s-ar afla acum internat la un spital din Capitala, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l trata si elimina infectia.

Marcel Pavel declara miercuri, într-un interviu pentru Click, cu numai câteva ore înainte de aflarea diagnostic, că nu se simte prea bine şi crede că a răcit la filmările de la “Te cunosc de undeva”: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.” Se pare că de vină ar fi fost diferențele de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou.

Acum, probabil că toţi colegii cu care a intrat în contact la filmări vor fi testaţi pentru COVID-19. Printre aceştia se numără, evident, şi Andreea Bălan, care este unul dintre juraţii emisiunii.

În ultimele zile, Marcel Pavel a mers şi la câteva emisiuni tv, pentru a-şi promova noul său single, “Zâna mea frumoasă din poveşti”. Astfel, artistul a putut fi văzut de fani la Antena Stars, la “Vorbeşte lumea” pe Pro TV sau la “Teo Show” pe Kanal D.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata