MARELE MITING LIBERAL DIN BUCURESTI

Aproape 30.000 de membrii P.N.L. si simpatizanti liberali au participat ieri, luni 06.11.2016, la un miting foarte animat, intr-o atmosfera incendiara. .

Imagini pentru miting pnl 2016

Imagini pentru miting pnl 2016

Pe cinci ecrane uriase s-au vazut lideri liberali, asezati pe scena  aflata in Piata Revolutiei din Bucuresti. Neurochirurgul Leon Dănăilă, a spus: ”Ca medic ştiu că doar competenţa salvează vieţi. Ca român ştiu doar că compenteţa salvează România”,. ”Am 83 de ani şi îmi doresc ca România să se schimbe în bine. Voi cei de 20, 30, 40 de ani puteţi schimba România în mai bine cu PNL si cu Dacian Cioloş”.

Imagini pentru miting pnl 2016

Au vorbit si  regizorul Tudor Giurgiu  ,, Trebuie să le spunem copiilor nostri un singur lucru: nu corupţiei, nu demagogiei, nu unui sistem bazat pe incompenteţă şi minciuna, nu conformismului, să nu acceptaţi nedreptăţi şi să îi învăţăm să nu dea şpagă”.

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, supranumit Nelu Tăieţelu, l-a citat pe  Petre Ţuţea. ”Cu stânga nu poţi să-ţi faci nici măcar cruce, dar să conduci o ţară”.

La mitingul PNL a venit şi prim-ministrul Dacian Cioloş, care a fost întâmpinat de preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

– ”Sunt aici pentru că aţi decis să susţineţi platforma România 100”, le-a spus el liberalilor.

”Îmi doresc ca platforma să nu fie doar o înşiruire de principii, să nu fie iluzii (…) România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, România are nevoie ca fiecare dintre noi să acceptăm şi să provocăm această schimbare, dar în primul rând în noi ’’ a declarat  Dacian Ciolos la miting.
Alina Gorghiu a anuntat că a venit la miting împreună cu băieţelul ei de şase luni. ”Gămălia mea face şase luni şi e undeva în public la primul miting liberal”.

,,Doamna P.N.L-ului atacat dur P.S.D-ul condus de Liviu Dragnea, partid despre care a spus că ”se hrăneşte din disperare, din sărăcie, din regrete”.

”Astăzi, aproape de centenarul Unirii, avem obligaţii faţă de fiecare român şi avem obligaţia să dăm în scurt timp un raport de activitate pozitiv (…)

Atunci când vom da acest raport, România să fie guvernată de un prim-ministru liberal, România să aibă autostrăzi care să unească Carpaţii, să treacă Carpaţii! Au trecut batalioane române, dar autostrăzile nu au izbutit”, a spus Alina Gorghiu.

Vorbitori inspirati, ascultati cu atentie, muzica, lumina, putere, speranta…LIBERALI !

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata