Mărturii exclusive. Ce i-a făcut Andreea din Paşcani faimosului Philipp Plein la NY: ”L-am pus să…”

Image result for andreea sasu

”Ciorba reîncălzită” nu a mai avut acelaşi gust pentru Andreea Sasu şi Philipp Plein! Bruneta s-a întors în braţele celebrului designer, însă după patru zile a dat înapoi şi a rupt din nou relaţia.

A aflat ce i-a făcut Andreea de la Paşcani creatorului de modă după ce s-a văzut din nou în vila lui şi s-a asigurat că şterge orice urmă a femeii cu care o înlocuise.

A acceptat, a încercat, dar a renunţat! Andreea Sasu a ajuns din nou la pieptul lui Philipp Plein, după ce designerul a impresionat-o venind în România fără femeia cu care a înlocuit-o şi i-a făcut declaraţii de amor, cerându-i să-i fie soţie şi să-i facă un copil.

A aflat că Andreea de la Paşcani a mai dat o şansă poveştii lor de dragoste şi, timp de patru zile, a încercat să dea totul uitării. Într-un tur de forţă Milano-Franţa-New York, fotomodelul a încercat să regăsească ”aroma” zilelor petrecute alături de celebrul designer, însă nu s-a putut împăca deloc cu ideea că l-a împărţit pe Plein şi cu o altă femeie, aşa că i-a spus ”Pa-pa” din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.977 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>