Meghan Markle si printul Harry au devenit pentru a doua oara parinti. Ce nume superb au ales pentru fetita lor

Vestea zilei! Meghan Markle si printul Harry au devenit parinti pentru a doua oara. Ducesa a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa vineri, insa anuntul a fost facut oficial sambata. 

Meghan Markle a nascut la Spitalul Santa Barbara Cottage vineri, la ora 11.40. Meghan Markle si printul Harry au ales pentru fetita lor un nume superb, un omagiu adus printesei Diana. Ea se numeste Lilibet Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun”.
„Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”, se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt.

Micuța a cântărit la naștere 3,5 kilograme si este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis. Fetița este, de asemenea, al cincilea nepot al prințului Charles. Fratele ei mai mare, Archie are doi ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata