MENTINEREA ORDINII PUBLICE, PREVENIREA SI SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE DE CATRE INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI DAMBOVITA

     Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita a actionat recent prin 198 de politisti pe parcursul a 24 de ore, pentru prevenirea, combaterea si sanctionarea faptelor antisociale, pe teritoriul judetului.

     S-au organizat 104 patrule, pentru mentinerea ordinii publice, dotate cu 98 autospeciale, iar alte 15 patrule au fost compuse din politisti rutieri.

     S-a intervenit la 17 evenimente, dintre care 13 au fost sesizate prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, depistandu-se 16 infractiuni, dintre care 6 contra persoanei, 7 contra patrimoniului si 2 din regimul rutier.

     Au fost aplicate 200 amenzi in valoare totala de 38 180 de lei si confiscate bunuri in cuantum de 7 520 de lei si au fost retinute 8 permise de conducere auto si retrase 3 certificate de inmatriculare.

     In cadrul actiunilor au fost folosite si efective de la celelalte structuri judetene ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul Judetean de Jandarmi ,,Mircea cel Batran”Dambovita.

                                                                                    M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>