Mihai Roman, probleme din cauza COVID-19. „Nu pot să fac efort susținut!” Atacantul speră la titlu. „Sunt sigur că o să fim campioni!”

Mihai Roman, atacantul Universității Craiova, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre problemele de sănătate care îi dau bătăi de cap, dar și despre pandemia de coronavirus.

Mihai Roman nu își poate rezolva problemele la inimă din cauza pandemiei de COVID-19

Fotbalistul a dezvăluit că este încrezător că va trece cu bine peste problemele pe care le are la inimă și a recunoscut că ar fi dispus să renunțe la o parte din salariu pentru a ajuta clubul să tracă cu bine peste pandemia de coronavirus care a afectat fotbalul românesc.

”Nu eram obișnuiți cu această carantină și cu statul în casă, dar trebuie să respectăm această situație cu toții. Pot să lucrez anumite exerciții. Nu pot să fac efort susținut. Trebuia să merg în Italia, la Padova, la un doctor bun. Nu am mai putut să ajung din cauza problemelor care au apărut. Am încercat să găsim cel mai bun doctor pe această specialitate și acesta e în Padova. Vrem să ajungem la dânsul, dar nu știu dacă e posibil acest lucru în curând. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata